Италиански шал, 100% коприна шифон в бежава гама. Двоен шал,елегантен и ефирен, с размер 186/70 см.

Бежав Двоен Шал Шифон Коприна Coveri Collection

SKU: S088E
138,00 лв.Цена
  • Марка: Coveri Collection

    Код: S088E

    Състав: 100% коприна

    Размер: 186x70см

    Десен: тъмно бежаво