top of page

Италиански шал,60% коприна, 40% лурекс, с размер 180/70 см. Ефектен, ефирен и елегантен аксесоар в сребристо бяла гама, подходящ както за елегантен случай, така и за ежедневието.

Сребристо Бял Шал Коприна/Лурекс Marina D'este

SKU: S085E
139,00 лв.Цена
  • Марка: Marina D'este

    Код: S085E

    Състав: 60% коприна,40% лурекс

    Размер: 180x70см

    Десен: сребристо бял

bottom of page