top of page

Италиански шал, 60% коприна, 40% лурекс в тъмносиня гама . Елегантен и ефирен, подходящ за всекии тоалет, с размер 180 /70 см.

Син Шал Коприна/Лурекс Marina D'este

SKU: S086E
139,00 лв.Цена
  • Марка: Marina D'este

    Код: S086E

    Състав: 60% коприна,40% лурекс

    Размер: 180x70см

     

bottom of page