top of page

Италиански елегантен шал, 60% коприна, 40% лурекс с размер 180/70 см. Лек и ефирен, подходящ за вечерни тоалети, в жълта гама.

Жълт Шал Коприна/Лурекс Marina D'este

SKU: S123E
139,00 лв.Цена
  • Марка:  MarinaD'este

    Код: S123E

    Състав: 60% коприна, 40% лурекс

    Размер: 180x70см

bottom of page