top of page

Италиански шал-парео 100% модал в преливащи ивици бяло и сиво. Ефирен и лек аксесоар. Размерът е 196/108 см.

Парео сиво Marina D'Este

SKU: S006P
55,00 лв.Цена
  • Марка: Marina D'Este

    Код: S006P

    Състав: 100% модал

    Размер: 196х108см