top of page

Сатенирана черна ластична коприна на лилави листа.

Подходящ плат за рокли,блузи, поли.

Лицето на коприната е сатен.

Сатенирана ластична Коприна

SKU: P012K
160,00 лв.Цена
1 Метър
  • Марка: 

    Код: P012K

    Състав: 100% коприна, ластична

    Ширина: 1,40м

bottom of page