Италианско фишу 100% сатенирана коприна, 50/50см на черен фон, бяло , синьо и зелени панделки.

Фишу Квадрат сатен коприна Coveri Collection

SKU: S037F
55,00 лв.Цена
  • Марка:Coveri Collection 

    Код: S037F

    Състав: 100% коприна

    Размер: 50х50см