top of page

Италиански елегантен шал 100% сатенирана коприна ,силно плисиран, в тъмносиньо.Размера е 174/72  см.

Син Шал Сатенирана Коприна Солеи Basile

SKU: S005E
159,00 лв.Цена
  • Марка: Basile

    Код: S005E

    Състав: 100% коприна

    Размер: 174x72см

bottom of page