top of page

Италиански шал 100% копринен шифон в тъмно карамелена гама, обточен с корда. Елегантен и ефирен, с размер 180/80 см .

Карамелен Шал Копринен Шифон с корда COVERI COLLECTION

SKU: S068E
135,00 лв.Цена
  • Марка: COVERI COLLECTION

    Код: S068E

    Състав: 100% коприна

    Размер: 180x80см

bottom of page