top of page

Италиански елегантен шал 100% коприна  шифон в синя гама и бели декоративни перлички. Лек, закачлив и ефирен  . Размерът е 206/55 см.

Син Шал Копринен Шифон с Перлички Marina D'Este

SKU: S093E
128,00 лв.Цена
  • Марка: Marina D'Este

    Код: S093E

    Състав: 100% коприна

    Размер: 206x55см

bottom of page