Италиански шал ,100% копринен шифон в зелена гама с ресни. Ефирен и лек аксесоар.

Зелен Шал Шифон Коприна с ресни Renato Balestra

SKU: S101E
66,00 лв.Цена
  • марка: Renato Balestra

    код: S101E

    състав: 100% коприна

    размер: 206x54см