top of page

Италиански шал,100% копринен шифон в зеленикаво каки гама, с ресни с размер 206/54 см.Лек и ефирен аксесоар.

Каки Шал Копринен Шифон с ресни Renato Balestra

SKU: S102E
66,00 лв.Цена
  • Марка: Renato Balestra

    Код: S102E

    Състав: 100% коприна

    Размер: 206x54см

bottom of page