top of page

Италиански шал 100% коприна, двупластов в тъмно синьо и бяло, с размер 170/52 см.Елегантен и ефирен подходящ за вечерен тоалет.

Двоен Шал Копринен Шифон Marina D'este

SKU: S037E
165,00 лв.Цена
  • Марка: Marina D'este

    Код: S037E

    Състав: 100% коприна

    Размер: 170x52см

bottom of page