top of page

Плащане и Доствка

Плащания

Поръчаните чрез Уебсайта стоки, могат да бъдат заплатени по следния начин :
          - с наложен платеж, при получаване на поръчката.
          - с дебитна/кредитна карта на витуралния ПОС терминал на Уебсайта.

Всички цени в каталога на уебсайта са в български лева с включено ДДС.

Видовете карти, които се приемат на Виртуалния ПОС терминал са следните: Visa, MasterCard; За избягване на всякакви съмнения по отношение на личните данни на Клиента - Уебсайтът не съхранява никаква информация, касаеща се до номера и/или вида на използваната за превода карта. Въпросната информация се обработва единствено от сървъра на банката, предоставила Виртуалния ПОС терминал.

 

Доставка и Транспорт

Стоките, закупени през Уебсайта, се доставят на Купувача чрез куриерска фирма "Спиди" АД.

Стоките се изпращат към Купувача едва след като Продавачът е получил потвърждение за направената поръчка. След получаване на потвърждението от страна на Купувача, Поръчката се доставя на посочения от клиента адрес за доставка в следния срок:

         - 1 до 3 раборни дни за поръчка на шалове и платове.

         - 3 до 10 работни дни за поръчка на дрехи по размер.

         - следните два метода за доставка се отнасят за прочъки за България.

  • За Поръчки, на стойност по-малка от 120,00 лв. /сто и двадесет/ лева, Клиентът ползва опцията Платена Доставка (доставката е на цена 8,00 лв. /осем/ лева).

  • За Поръчки, на стойност по-голяма от 120,00 лв. /сто и двадесет/ лева, Клиентът ползва опцията Безплатна Доставка.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 10 /десет/ дни. След изтичане на този срок, Продавачът има правото да анулира Поръчката, без да уведомява изрично Клиента.

За Поръчки направени до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Продавачът запазва правото си да анулира Поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 10 /десет/ дни, след което Поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на Продавача.

Поръчките, направени отделно, ще се доставят отделно.

Nelly Koleva Fashion не носи отговорност за закъснения при превози, причинени от метеорологични условия, международни митнически въпроси или други обстоятелства извън контрола на Nelly Koleva Fashion.

Моля, имайте предвид, куриерите не правят доставка или приемане на пратки на следните български празници и/или неработни дни, произтичащи от тях:

  • 1 януари;

  • 3 март; Великден;

  • 1, 6, 24 май;

  • 6, 22 септември;

  • 24, 25, 26 декември – Коледа.

 

Nelly Koleva Fashion не гарантира наличността на поръчаните артикули. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност и невъзможността за доставка от страна на доставчиците си. В рамките на 24 (двадесет и четири) часа след получаване на заявката за покупка, Клиентът се уведомява за изчерпването на стоката чрез изпращане на съобщение на посочения при регистрацията e-mail или чрез обаждане по телефона. Nelly Koleva Fashion ще възстанови стойността на поръчаният артикул (артикули) или ще промени поръчката по желание на Клиента.

Поръчнани през Уебсайта стоки, са без опция "Преглед".

bottom of page