top of page

Италиански шал 100% сатенирана  коприна . На светлозелен фон шарки в синьо, оранжево , кафяво. Елегантен аксесоар за всеки тоалет,  с размер 180/70 см.

Шал Сатенирана Коприна Laura Biagiotti

SKU: S013S
169,00 лв.Цена
  • Марка: Laura Biagiotti

    Код: S013S

    Състав: 100% коприна

    Размер: 180x70см

bottom of page